جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

رییس هیات مدیره کارخانجات مخابراتی ایران:

سعی می کنیم ITMC از بحران به سلامت گذر کند

فيضي

دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۳:۰۰


کارخانجات مخابراتی ایران از پتانسیل خوبی برای بازیابی توان گذشته خود برخوردار است؛ بر این اساس امیدواریم در آینده بحران فعلی که گریبانگیر این مجموعه شده است برطرف شود.

وایمکس نیوز - صابر فیضی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و رییس هیات مدیره کارخانجات مخابراتی ایران در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این مطلب گفت: مهمترین اقدام برای بهبود وضعیت فعلی کارخانجات مخابراتی ایران گسترش و تنوع فعالیت های این مجموعه است.
وی که چندی است ریاست هیات مدیره کارخانجات مخابراتی ایران را برعهده گرفته است، افزود: با توجه به اینکه در گذشته غالب فعالیت های کارخانجات مخابراتی ایران (کما) مربوط به ساخت تجهیزات مخابراتی می شد، بسط و توسعه فعالیت های این مجموعه به سایر فعالیت های اقتصادی شامل فعالیت هایی در حوزه های الکترونیکی، مکانیکی و نظایر آن به پایداری بیشتر آن می انجامد.
وی در مورد مجموعه اقدامات انجام شده برای خروج از بحران گفت: هیات مدیره قبلی کما فعالیت های متعددی برای حل مشکلات مجموعه مخابراتی انجام داده است که انتظار می رود اثر بخش باشد.
فیضی گفت: کار مشترک کارخانجات مخابراتی ایران با مجموعه ایران خودرو و نگهداری شبکه زیرساخت در منطقه هفت دو اقدام در این راستا بوده است.
وی افزود: اما نباید انتظار داشت که اقداماتی که هم اکنون در حال انجام است سودآوری مشخصی حتی در صورت های مالی سال آینده داشته باشد.
رییس هیات مدیره کارخانجات مخابراتی ایران در مورد اقداماتی که در زمان هیات مدیره جدید و به ریاست شخص خودشان صورت گرفته است، گفت: برنامه ریزی هایی برای کمک به رونق دوباره کما انجام شده است که چون هنوز نهایی نشده نمی توانیم آن را اطلاع رسانی کنیم.

 

ایجاد اپراتور چهارم کارها را به تعویق می اندازد
وی در پاسخ به این سوال که به گفته وزیر ارتباطات احتمالا مزایده ای برای انتخاب اپراتور چهارم برگزار خواهد شد و در این مناقصه شرکت مخابرات ایران امکان حضور را نخواهد یافت و تنها می تواند با برنده مزایده همکاری داشته باشد در این صورت آیا حاضر به همکاری با این اپراتور هستید، گفت: ما این موضوع را به شکل دیگری شنیدیم.
وی افزود: مطابق شنیده ها قرار نیست برای انتخاب اپراتور چهارم مزایده ای برگزار شود، بلکه قرار است اپراتور چهارم را با ترک تشریفات به یک کنسرسیوم داخلی واگذار کنند.
فیضی گفت: تعریف یک اپراتور جدید آن هم در شرایطی که اپراتورهای فعلی قادر به انجام آنند منطقی به نظر نمی رسد و باعث می شود انجام کارها به تاخیر بیفتد.

وی افزود: هرچند که معتقدم از سرعت انجام کارها با تعریف اپراتور جدید کاسته می شود، اما با اپراتور چهارم همکاری لازم را خواهیم داشت.
 

80 درصد سود مخابرات تقسیم می شود

فیضی در پاسخ به این سوال که تاریخ دقیق برگزاری مجمع مخابرات چه زمانی خواهد بود، گفت: تاریخ دقیق برگزاری مجمع مخابرات هنوز مشخص نیست ولی قرار است در نیمه دوم اردیبهشت ماه برگزار شود.
وی در مورد پیشنهاد مخابرات برای سود تقسیمی سهام مخابرات در سال آینده نیز گفت: برای تعیین رقم سود تقسیمی سهام مخابرات باید صورت های مالی مشخص شوند، اما حداقل سودی که توزیع خواهد شد 80 درصد خواهد بود.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو